bäst på fest

lördagen den 31/1 började med en överaskning. det så grisiga vardagsrummet efter gårdagen exicterade inte. emil som siste man i sängs hade under natten hade städat rubb och stubb. vi fyra tjejer blev helnöjda och fick en bra start på dagen! efter grötfrukosten och pjäxorna var på for vi ut och åkte (: nu även med caci i sällskapet. direkt tog vi oss upp till kungsliften för den bästa åkningen och vädret. uppe på kattstugan i solskenet satt vi och eftersnackade gårdagen med en päron smil. studer som denna alltså (:
      maja anlände sedan och vi förhörde henne på efterfesten hon hade hittat. vi hittade ju endast vår egen haha. vi åkte några åk och sedan så drog vi til stugan för lunch. killarna som stannat i stugan under dagen hade farit på utflykt till sibylla. vi lunchade och slappade ett tag innan vi drog ut till backen igen. på eftermiddagen ringde hushållningen hemma haha och undrade vad vi skulle äta till middag. gulach hade vi tänkt men killarna ville bjuda oss på middag, sweet :) kring tre var benen slut och vi drog till afterskin. rosiga om kinderna tog vi oss en öl och slappnade av ett tag bland alla stordrickande studenter innan vi åkte ner till stugan. 
      där möttes vi av tre kockar som tillagade tacos i högsta hugg. vi tjejer slängde oss på sängen och slappade ett tag innan maten vart serverad. mycket gott, trevligt och uppskattat av oss alla :) efter maten kom vinglasen fram samtidigt som vi om vartannat entrade duschen och fixade till oss. rätt tajt framör lillspegeln återigen. undra vad killar har för syn på oss tjejer som fixar till oss i evigheter :p när alla var någorlunda klara för kvällen började vi med våran förfest lek igen haha. återigen några pinsamma situationer men som vi klarade oss ur. tror jag iaf lyckade göra de haha?
      den här kvällen var det var all in nummer två för oss alla igen. speciellt en brud som smilande och bjöd på sig sjäv lite mer än oss andra ;) go girl. förstår varför alkohol skulle vara olagligt om det uppfanns nu haha för lördagen kan beskrivas med urspårning, galna bilder, bra party musik, mycket kramar och kläng, ben och fula, fulla face? mitt allaround hårband, försök till fler lekar, innerök och massor dans. förfesten vart mycket lyckad innan vi igen lyckades ta oss upp på hotellet. wee!
     återigen dans på scenen, mera go dryck och glada människor. dock beställde ingen av oss vår drink vi planerat ikväll heller. illa så illa, det får göras på annat utestäle någon annan gång. sista timmen på högis spenderades på det lilla dansgolvet med riktigt bra musik och danskunninga godingar innan vi GICK hem, inte rullade haha. vi alla hamnade hemma igen och efterfestade samt fyllekäkade. nu blev det tacos blandat med gulachsoppa, mackor och kladdkaka. mycket gott i magen innan jag sent somnade efter en lika lyckad kväll. bästa sällskapet (:
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0