dag två

En nedsläckt lägenhet, tända stearinljus, fyra trötta tjejer och tömda glasskålar, så ser läget ut här just nu. Snart ska vi se sex and the city filmen, ska bli riktigt myspys. Dagen som varit har vi spenderat med att gå, gå och gå. vi har kollat in hela staden och vägen dit. Tror vi alla har lite ont i benen nu men det är inget problem. Imorgon börjar allvaret därför slappar vi in i det sista idag. Hoppas umeåbrudarna mår bra, Pussba :)


Mina söta nya sambos



Hästen



Spottlaman



& räddharen ;)

destination oslo

Nu har några timmar gått sedan vi kommit fram. Just avnjutit vår första middag i lägenheten som bestod av pasta, böner och linser. kanske inte låter supergott men joli lyckades med hopkoket! hon lyckades också med första prutten i soffan nu, bönerna som gjort sitt, synd för isan som drabbades värst brevid höhö! Nyss så kom också min förra jobarkompis Lina förbi och hämtade sitt gameboy jag tagit med åt henne. Hon bjöd in oss på fest om tre veckor så då har vi någon rolighet att se fram emot, samt att jag ska på jobbintervju på hennes skobutik i veckan wee :D Tågresan hit gick fin fint, det sorliga var väl att vinka av alla vänner och familia från fönstret på tåget men sen kom lugnet, att vi var på väg. Hur som havre är lägenheten toppen, bättre än vad jag väntat mig. Galet stor och fin garderob så fetpackningen rymms fint. Kvällen spenderar vi nog i soffan framför en film. Imorgon blir det ikea, kanske blir en svensk köttbulletallrik då mumms. Pussba på er i swe, norge är great :)


bloggigt värre?

En vecka har gått och jag kan lova att datorn inte har varit prio ett, det vill säga skriva något meningsfullt här. Hur som havre så har jag hör och häpna nyligen packat ner några av mina favoritskor i flyttlådor istället för ner i norgeväskan. Vad gör jag? Inte det lättast att välja ut rätt big no no. Det här känns lite sorligt nu. Speciellt när jag ikväll hade en sista fikakväll här hemma med de bästa av de bästa för att säga hejdå får man inte mindre flyttångest. Uppdatering nu. Helgen som var spenderades en sista gång på droskan. Som vanligt la jag och Isberg lite för mycket blåbär i drinken och kvällen blev en aning dragen, för oss ALLA. Vi taggade och dansade som valigt till bästa partylåten just dance tillsammans med Linn och Hana. Kommer att påminnas av er när jag hör den låten nästa gång! Dagen därpå blev lugn efter jobbet tillsammans med Isberg och Anton i Röbäck. Gammalt röbäckshäng är bland det bästa som finns. Kicki och jag firade min sista dag på jobbet på söndagen med gofika, gomackor och gokaffe, vi satsade stort och lyxade lite. Drog på kvällen till stugan och mormor som saknat mig, lovade henne att uppdatera henne med brev eftersom den generationen inte vet vad blogg är. I måndagskväll besökte jag Isberg, Joli, Caci, Hana, Anton och Burre Röbäcksgrottan. Eftersom vi kom iväg lite sent sådär kring nio var det inte längre lika ljust ute. Vi gjorde upp en eld och Carro tog fram stearinljusen som vi tände. Efter några korvar, marsmallows och pinnbröd så gick vi småskraja hand i hand, på led ner genom den skogen. Tur mobillampan är uppfunnen annars hade det varit kört. I tisdags efter en stressig dag och förkalas i Hanas källare så befann jag mig slutligen vid nio tiden på rött som vi hyrt. Kvällen lystes upp av trevliga, taggade och glada vänner med mycket dans. Den perfekta avskedsfesten! När slutet närmade sig och kramarna började ta slut så slutade vi sedan i Hanas källare igen. Runt fem somnade jag nog med Isberg och Maja hos mig. Onsdag och nu var det dags för avskedsfest nummer två. Spelade laserdone med ett härligt killgäng som också vågade sig på phazerdone. Vi tjejer fegade faktiskt ur, dåligt av oss när ändå chansen fanns. Efter dusch så taggade vi till, avnjöt en god tacobuffe och började sjunga singstar och lira guitarhero. Vid tiotiden var vi lagomt kalasa och förfesten slut så vi drog till olles. Fast kvällen var riktigt skoj slutade den tidigt. Kvart över ett ringde jag Isberg på väg hem från freddes lilla efterhäng med guitarhero. Jag är en nöjd och belåten Erica efter kvällen och veckans roligheter som avlöst varandra. Nu ska jag krypa till kojs en sista gång i min egen säng. Ska verkligen njuta av att sova själv en sista gång.

natti natti u me ahh :)


en första rubrik

Eftersom Norgeflytten redan kommer om 9 dagar så var det dax för mig att skaffa en blogg. Så här är det alldeles färsk haha. Får försöka uppdatera mitt förhoppningsvis lyckade liv där borta :) Den här dagen, hur som havre har kan inte beskrivas bättre än med ordet flyt. Har verkligen haft turen med mig, peppar peppar ta i trä. Jag caci och isberg begav oss efter skagenrörafrulle till obs för inhandling av förnödigheter. Efter ett antal nerdopp i kundvagnen så kom vi alla lyckliga ut med allt vi kommer behöva i hygienväg till Norge. Firade med donken på ersi och sedan for vi ner på staden. Vi gick sen tur med isbergs hund och fortsatte sedan handligen. Knep den sista hårdisken för halva priset, hittade mina drömskor och fyndade det mest fina rosa parraflax som existerat wee! Imorgon skulle min mobil kommit men den vart försenad blä, guldiga samsung darling kom! Men får nöja mig med att min skinjacka kommer imorgon. Köttbullarna satt bra i magen på båda mig och isberg vid åtta tiden. Nyss får pontes och jag ska nog smyg se back to cold mountain nu.
 
Snipp snapp slut på första inlägge


RSS 2.0