överaska mig mera

igår kom cacis päron på besök. med hade jag beställt med mamma en klänning och varmakoppen med gulach smak. mm min favorit. men det kom mer på köpet. först kom en matkasse fram med falukorv, leverpastej och blodpudding haha, obeställt. sedan i en stor inslagen skokartong med rödrosett överaskades jag av ännu mycket mer. hemagjord lingonsylt, maraboukakor av massor, en jättegodispåse och inte bara tre varmakoppen utan trettio. halleuja lunchen är räddad hihi. med fanns också en julgave, ett kort och julklänningen. tusen takk familjen (: jag som ska till sverige idag med anna veken och larven haha det får bli inhandling av olåvlig dryck istället, för mat och göttes klarar jag mig på till långt efter jul.

GOASTE


GIVE IT TO ME

danny håller mig vaken

danny å danny. låten öppna din dörr kan jag verkligen spela om och om igen utan att jag tröttnar. förut var låten för mig som ett känslokrig mellan gott och ont eller också som en soppa med blandade känslor som ingridienser. nu är det fred och soppan slut. jag njuter varje minut lalala

juligt och kuligt

jag trodde jag hade skrivlust men det hade jag visst inte? kortfattat så gjorde vi jul i lägenheten ikväll och pyntade granen. imorgon väntar en ledig dag för mig från morris men på kvällen väntar ist scotsmanjobb! nu lockar den nybäddade sängen, men innan jag koser mig ska jag bara titta lite extra, bli varm innombords och le lite till åt den fina adventsljusstaken vi har i köket (= det här blir min första jul utan familjen men början på något nytt, min första med mina vänner! det känns alldeles extra, lite spännande men också samtidigt vemodigt. återstår att se :)  

jag önskar jag kunde ge alla frågor ett svar
jag önskar jag visste, jag önskar jag fann
hur lyckan blev evig och att ljuset det bran


en trött rubrik

jag borde sova men två gobitar från u me ah och ljudet från kanye west håller mig fortfarande vaken. kloka ord från love lockdown ->

See I had to go, see I had to move
No more wastin time, you cant wait for life
we're just wastin time, where's the finish line?

 


en glad rubrik

det fins en framtid och jag är taggad på den (:
för en stund har det varigt veligt här i hasle. vad ska man göra efter nyår, ska man flytta hem eller stanna kvar, fara någon annan stans eller vad? ingen som vet, ingen som vet. men nu har jag fått mer perspektiv på saker. som sickan säger; jag har en plan. eller lite mer som jag säger; jag har kanske en plan hihi. mer om den nån annan dag. pratade föresten med farmor på telefonen igår. överraskad och lycklig var hon över att jag ringde och så säger hon:
vi saknar dig här hemma, blir tomt i jul utan dig men stanna kvar och jobba tills du ska börja läsa, här finns inga jobb, så ses vi sen, då ska du få din julklapp. haha så kan man också resonera sötaste gammelmor.

jag ska upplysa dig om att idag så har jag:
bestämmt mig för att bära silvriga pumps på nyår. även om kvällen alltid är överskattat så kan man hoppas på att den blir bättre i ett par snupersnygga skor i ett nytt land. yeah
jag har varit på ikea och inhandlad julpynt, glögg och pdeg med bästa joli
jag har ätit goda räkor i lake, även om de kom från märket firstprice
jag har kommit på att jag ska önska mig ett usbminne i form av en legobit i julgave.
jag har blivit på bra humör av att pratat med jordgubbsmjölken på msn, de är nog därför jag fortfarande sitter uppe (:
jag har bestämmt att när jag flyttar hemmifrån själv ska jag alltid ha en kanelispåse i frysen till att bjuda vänner som kommer på besök på. det ska anton med ha, eller kanske en flaska doktor pepper haha

nu är det lika långt till stjärnorna, som stjärnorna till dig
som trubadurerna sjunger på scotsman om helgerna; å å åå leva livet

LUCKY YOU LUCKY ME

efter just läst hanna wallins blogg slog det verkligen mig. det är ju bara en månad akkurat till julafton. tokigt vad tiden går fort :P fram till den stora aftonen så väntas många roligheter, men den kommer också bestå av mycket jobb. på onsdag ska vi fylla på vårt lager av julpynt från ikea och på torsdagskväll blir det pyntning. på fredag väntas scotsman jobb och likaså på lördagkväll. på söndag, självaste första advent ska vi tgå till kyrkan och gå på julotta. det vill säga; agera lite grown uppz. nä men det ska bli kosligt. sedan ska vi julbaka. kola, lussekatter och pepparkakor står på listan.
     det känns bra att jobba extra varannan helg. jag gillar att jag bara kan roa mig varannan helg, då blir det inte för ofta och dyrt haha. såsom denna, då uppskattar man den mer. fredagkvällen som spenderade utan mina sambos med massa annat härligt folk, startade hemma hos anna, direkt efter jobbet och slutade sedan efter en trevlig vistelse med mickis på karokebaren trumpeten, hemma ute i hasle hel-lyckat såsom en kvälls ska (: den som frågar få veta. riktigt göy, en kväll att göra om! ja ja ja!!! en kväll som behövdes ja ja ja!
     dock var det inte lika galet kul dagen efter på den nya morrisbutiken jag jobbade på haha. magont kontrat med konstigt folk och långsamma timmar. på lördagkvällen hade jag tänk styra min kosa till brattlikollen och fira larvens ankomst till oslo. men en halvdöd missjansson efter gårdagen var nöjd med en utgång. han får vi festa med nästa helg istället kanske. är sugen på styra upp det riktigt ordentligt här i hasle då. hej och hå här var det fest.
     Ikväll såg vi sambos äntligen upplösningen av toppis. det vill säga topmodel norge. våran andra cliffhanger då vi alla fem sitter tysta klistrade vid tven. gillar robinsson bättre, mycket mer spännande. efteråt tog jag och joli en promenix till kiwi för att handla. men blev mest slams och eftersnack om helgen och annat viktigt hjärtat behövdes lättas på. bästelibästa johanna lind (: för övrigt vankas här hemma önskelistor hit och dit til vad vi ska ge varandra. ge mig ett julklappstips? det skulle behövas både till mig själv och jäntorna här.
     nu ska jag strax efter jag slutat med min skrivlust, lite väl sent för att börja jobba nio imorrn lägga mig på sängen och njuta till musiken på min nyladdade mp3. borde ringa pontes och ge henne lite tips som efterlystest på hennes blogg. farmor och mormor ska iaf få ett samtal imorgon, lovat mammi det i helgen men som jag ännu inte tagit tag i. jag vet jag är sämst på att höra av mig och till vissa andra också. men om ni vill ha mig så ta mig. 0047 41394249 jag har inte dött i norge och inte speciellt upptagen här heller utan håller mig från dumburken som andra klistras vid.  
    som sagt, eftersom jag inte allt för ofta sitter vid datorn och inte allt för ofta uppdaterar mig själv eller alla andras liv så har jag gjort det nu. go missy. bästa tjejerna hemma verkar ha det bra, då mår jag bra. styr upp hemavan v.5 med mig så mår jag ännu bättre. när sanna på telen idag berättade att det var snöstorm hemma i u me ahh ;) så blev jag tagen av snöstormen kanske haha? lite snö och slalom skulle göra mig bra. men jag lever i nuet. i have the time of my life, i hope you do
duffy - stepping stone
kevin rudolf feat lil wayne - let it rock
beyonce - halo
kanye west - heartless / amazing

♥ missy  

...

the less you give the more I want
so foolishly

mys på brattlikollen

idag efter jobbet tjuvåkte jag tunnelbanan, innerst inne nervös men inte något jag visade för mina medpassagerare. målet var brattlikollen och vekens lya tillsammans med isberg och anna sjöström som nyligen anlännt till stan. väl på plats var det en riktigt trevligt kväll med sällskap av gammla klasskompisar. som jag sagt förut, det känns lite som hemma, fast på bortaplan (: feelgood känsla över kvällen. på lördag flyttar larven ner, då anländer ännu en ledare och då blir det välkommen till oslo fest för honom. men redan imorgon ska jag roa mig. anna bjuder på förfest sen ser vi hur kvällen slutar... ska bli skönt med helg. på lördag dag ska jag sara och johanna ska ta tåget till lilleström på bokmässa. kanske kan bli spännande, intressant och lärorikt. vuxenpoäng till mig där? ;D haha. nu ska jag snart sova så morgondagen kommer fortare för..
lalala.. " fredag är ändå dagen som känns bäst"


VINTER NOSTALGIN

jag har glömmt hur mycket jag tycker om att gå på vintern. i nian var det ett evigt men trevligt gående från stan till röbäck. med mp3n i öronen, tjocksockarna i skorna och kylan som sticker i näsan trivs jag faktiskt. idag upptog jag min favorit sysselsättning? haha nä men gick både till och från jobbet i det inte allt för varma osloklimatet. jag har till min fördel införskaffat mig en gosig svart vinterkappa som värmer mig. jag gillar vintern. finns många roligheter att se tillbaka på som införträffat denna kalla period. "den här vintern ska bli bäst" jag säger det igen såsom jag sagt i alla år förr.
- vinter nollåtta ska bli bäst! den ska börja här i oslo men avslutas på hemmaplan. i slutet av januari efter systers modeshow och studentski i hemavan v.5 så bosätter jag mig nog i umeå igen. jag saknar mina umejäntor. be mine winter09 (:

kos deg med meg

jag skulle skriva ner allt roliga lovade jag dubbelsängsjäntorna, när jag äntligen från deras håll lämnade storsängen i behåll haha? sov gott vakna torrt dröm sött vakna blött. jag har sämst natthumor, mitt andra jag kryper fram i det rummet. raur. har nog inget någon annan kan tycka vara kul att meddela och skriva ner här därför behåller jag mina hemligheter för mig själv ;) så till mina lovely sambos ♥ ta inte allt jag säger i stora rummet to serius, eller gör kanske det, bara lite grann (; helgen på topp iaf!! nu ska jag kosa mig med caci i lillrummet. kosa eller gosa? hahahaha GOD NATT

ps. jag ringde på en ny lya idag för mig isan och sara efter nyår. fem killar plus vi.. mjaaauuu inte tokigt? hoppas vi får flytta in d.s 

eleonor hår

flachbacks. mitt uppe i mitt nattkikande på mest töntiga andra avenyn (jag dör av fnizz ibland) så kom jag helt plötsligt att tänka på kära eleonor. Efter jag hittade denna bild på oss påminns jag också av mitt långa hår, som jag saknar ännu mer när jag ser sommarhår. jag och joli har funderat på gå till frissan framöver, mitt raktklippta hår behöver få liv. men frissör klipp tillbaka mitt hår istället, så isan kan göra en rosett och eleonor res utomlands med mig igen saknade vän (: 
  

ge mig...

den här helgen, ja som kommer efter 5 till arbetsdagar haha ska börja och
 sluta lika lyckat såsom den första helgen vi roade oss ute här... visst sara?
jag är taggad på vad oslo mer kan ge, för jag vet att det finns mer, mer
 ;) Pussba!!

L som i Loppis

idag har det varit en trevlig dag! efter en efterlängtad sovmorgon från min sida, fram till klockan ett idag begav vi jäntor ut på loppis på hasles skola, bara fem minuter bort. snacka om flax vi hade där. efter vi bidragit skolan med en slant på söndagsfika bestående av en hammagjord riktigt god, morotskaka så fyndade vi inför julen. för endaste 30 kronor var bar vi lyckliga hem en hel julgran inklusive allt pynt som behövs, adventsljusstake och en julstjärna. billigt är bäst (: nu ikväll tänkte jag baka scones till vår robinsson cliffhanger sedan ska vi spela kort och kosa oss lite. me like, me like


nu har jag haft tid

till mig själv och datorn haha. har varit ledig idag :) riktigt skönt! äntligen lite ensam tid i lägenheten. dock väntas  scotsmanjobb om två timmar fram till 4. känns inte så tungt, däremot att vakna imorrn för jobb på morris klockan tio lockar mig inte. hur som havre, känner jag mig småstressad. lägenheten blir vi av med på nyårsafton och vart ska jag is och sara ta vägen i fyra veckor då? haha. det är ju frågan. husrum för mig? det ordnar sig, det gör det alltid, det löser sig..
det hoppas vi på

shame on me

jag vet jag har sagt det förut och jag vet att jag fortfarande är det. sämst på uppdatera.
men just händer det lite av varje och tid till denna sida finns inte. jag kan iaf meddela 
att helgen var riktigt trevlig med besök från umeja och att det alltid finns hjärterum här
för fler besökare. ska rycka upp mig från och med imorrn tror jag, eller nja.. pussnatti


RSS 2.0