högtryck

mitt riktiga stjärntecken är egentligen fisk, men efter dagen har jag gått över till kräfta haha. kan säkert bli så resten av sommaren här om detta underbara väder fortsätter. idag har det varit här som en av umeås varmaste julidagar. vaknade klockan elva och tog första bästa bussen till isberg. upp på takterassen och glassat i två timmar och plötsligt skiftade vi båda färg. 
         man är alltid efterklok som vanligt och borde smörjt in sig. eller rättare sagt köpt en solskyddsfaktor haha. vi tog oss sedan en timmes promenad endast iklädd bikini och shorts och avslutade dagen med bullens körv på hennes balkong.
         nu har jag duschat fixat till mig och powernapat och är redo för kvällen. ska käka middag ute på fridays med lina och maja. är riktigt sugen på grillat kött. hade suttit bra i magen. tacka vet jag pingst och ledigt imorgon. då blir det en tur till huk med elin, amanda & co. det är typ umeås motsvarighet till bettnäs. ska bli stekigt eller kanske glassssssigt

jag vill andas in skogsluften och cykla efter täfteåvägen i sommar

som jag just läste i isbergs senaste inlägg, så håller jag med. man går miste om en riktigt kul helg hemma. snyggos jag såg på idas bilder :D och najs reportage på tv4. hoppas det gick bra för er bästa tjejer. jag har bestämmt mig för flytta hem 28juli nu. se bara till att finnas kvar i stan?! jag saknar er otroligt.
 
här i oslo kan det egentligen inte bli bättre det är varmare idag än umeås högsommar. ser fram emot ledigt både söndag och måndag. pax solskyddsafaktor denna gång i parken. hoppas sedan på lite alkohol i kroppen på kvällstimmarna. nu en timmes sömn innan middag och sedan scotten. kanske blir att göra en till skattjakt med anna åt bartenderna haha. till er andra, ta det lugnt i studentkvarteren hemma ikv ;) pusssss

lägesrapport

just nu är jag är egentligen dötrött men drar mig ändå för att sova. ikväll har jag kommit på att jag skulle vilja bleka mina tänder. tänk att kunna le brett som en kändis medan alla andra runt omkring bländas av mig. ne, nu överdrev jag lite men mina gula gaddar kunde gärna fått bleknat lite. sådär sommar fint smajl hade satt fint :) har också kommit på impuls att jag ska sluta med godis från och med ikväll. iaf för tusende gången försöka. eftersom det är fredag och helg imorrn ska jag försöka göra mig lite fin. har blivit så obrydd senaste tiden så går osminkad på jobbet oftare än sminkad. så därför måste jag nog ta skönhetssömn nu ändå. dröm sött

lucky me

jag vet inte riktigt vad jag ska skriva idag. min själv blir känslomässigt instabil av att läsa blogginlägg och komentarer. på gott och ont. utlägg kommer någon annan dag. fysiskt kan jag iallafall medge att jag har rejält ont i rumpan idag, typ träningsvärk tror jag. troligtvis efter jag jobbade på scotten igår.
       det var kanske årets kväll för alla fotbollsfans igår eftersom barcelona van mot manchester united i uefacup finalen, stämmning nanting :) men vad vill jag också säga med det? jo att jag fick rydda rumpan av mig på två proppfulla våningar. tur jag fick chilla natten ut med bästa jobbgänget när alla drog hem direkt efter. 
      natten förgylldes när lisa tog mod till sig och visade upp vad vi svenskor går för och slickade grädde från sondres bröstvårtor i coctailbaren. det blev nog lite action i alla tjejer på stället lite här och där efteråt haha ;) norskorna började då köpa drinkar! jag avslutar med att medge att det inte alls är fel att få krama den kroppen höhö


EVERYTHING IS GONNA BE ALRIGHT

ikväll har jag haft en riktigt koslig kväll med fröken isberg (: är fortfarande proppmätt efter kyllingburgaren, kaffet och brownien på tullins. värmer nog magen bra i natt. efteråt gick vi hem hit och planerade upp sista månaderna här. galet vad tiden kommer gå fort.
       stryker man över jobbhelger och semesterveckor i kalendern så är det inte mycket tid kvar alls. på torsdag får vi veta augustiödet vart vi ska bo och imorrn får jag förhoppningsvis godkännande för semester nr2. då kan jag pusta ut, sluta leva i framtiden utan i nuet och njuta av dagen.
       närmast i veckan väntar jobb imorrn både scotten och morris. lika så fredag och lördag. kommer bli blandade känslor på lördagskvällen för det är annas sista dag. så både tråkigt men samtidigt kul för vi ska styra upp nachspill efter jobbet med alla ;D


ingen rubrik denna tisdag

jag måste erkänna att det är rätt skönt att vakna upp på sin lediga dag och se att det regnar ute. då får man lov till att ligga kvar i sängen och bara dra sig. idag har jag endast åstakommit tre saker. sett klart femte säsongen av desperet housewifes och gråtit lite, bakat chokladbollar och tagit mig mod till att ringa min gamla chef. varför gruvar man alltid sig över sånt i onödan? det var inte alls farligt utan befriande. fanns hopp för mig att fortsätta extrajobba som förut i höst på mekka. lättnad på hjärtat :) nu ska jag bege mig till tullins för middag ute, mumms.

David guetta feat kelly rowland - when loves takes over

17 MAJ

..var en riktigt glädjefylld och kul dag att minnas. samt påminnas över hur tråkiga vi svenskar egentligen är som inte firar eller håller på våra traditioner alls. tur elin pelin fyller tjugo på sveriges nationaldag, jag har ledighelg och då ska det kalasas. då ska vi svenskar visa hur man firar på riktigt ;)
  
mellan de bästa armarna
gossip girl


blommiga och fina tjejer (:


hej mette, hej hej haakon
  
GLAD SVENSK

suschiii

varför?

standardgäng på scottenhelgerna
   


tillbaka på banan

jag har inte riktigt kännt mig som mig själv de senaste dagarna. lite flyttahem, stannakvar ångest hit och dit men idag känns det bra efter min långa funderingspromenad igår :) jag fullföljer nog planen. 
       sedan sist var johanna på besök och firade sjuttonde maj här. underbart att få spendera den dagen med henne, a lots of fun. mötte upp hon isan och sara på förmiddagen för att kolla in barntågen, vinka till kungafamiljen, fika och slappa i slottsparken. som vi gjorde. senare stötte vi på elin & co och fortsatte vårt parkhäng med suchimiddag, kalasgott. vi vinkade adjö till grönlandstjejerna vid sju efter vi retats med dem som jobbade på scotten under dagen och bestämde att vi kanske skulle möta upp några av dem sen.
        en snabbis till helsfyr för att plocka upp jolis resväska sen så landade vi på bislet. vi gjorde oss ordning och gick ner i parken. där hade vi mindre tur med dagen haha ingen vi tänkte möta upp fick vi tag i eller var längre fest sugen så själva satte vi oss på en parkbänk och kalasade på lite mer än bara vindruvor ;) stötte på alla möjliga märkliga människor där medan vi spelade in videos, skrattade och chillade. efter elva blev det kallt så vi började gå hem mot mig men på vägen halkade vi in på ett bananskal i ett killgäng och hängde med dem för att gå ut. dock hamnade vi inte på något uteställe utan ute ute haha. efter nån timme eller två avslutades kvällen med en god kyllingkebab från bisletkebab. oslos populäraste nattdilikatess :D 
      sista kvällen med johanna här spenderades vi i soffan hemma med fika och is och sara som gäster. bara myspys. följde sedan joli ner till tåget för ett adjö och på återseende om en månad på tisdagen. känns bra att det inte är så länge till nästa gång. midsommarafton, umeå here i come!

oslo tur och retur

äntligen har jag fått en ledig dag, som faktiskt kom som på beställning. jag fick ledigt av ren tur av chefen, annars hade jag för första gången tänkt sjukanmäla mig. känner mig helt utarbetad i kroppen, ont överallt. nästan varenda kroppsdel, insida och ut. jag har tänkt efter och tror jag jobbat för mycket på senaste tiden och sovit allt för lite. fast det det blir fortsatt mer hela maj ut. sen ska jag tänka lite mer på mig själv och mitt välbefinnande :) 
       sedan sist så har familjen jansson varit på besök. på torsdagkväll anlände de med bilen till hotell sofies gate haha. med hade de sig en ny dator till mig. tusen tack ni bästa! det jag också uppskattade som de hade med sig var svensk frukost som vi njöt av tillsammans, säkert mest jag haha.
        hela helgen fick jag efterlängtat ta hand om dem och visa oslos alla fina och i mina ögon omtyckta stoltheter. jag bjöd dem på mat på favoriten tullins cafe, visade dem holmenkollens fd backe och fina utsikt, tog oss en öl på akerbrygge och drömde om båtarna vid kajen, vi åt bagels and jucie, fotograferade de nakna statyerna i vigelandsparken, kollade in operan, shoppade efter karl johans gate och så göttade vi oss och myste hemma framför tven.
       på lördagkvällen lämnade en taggad erica familjen för linas fest som jag halvers medverkade i haha. blev lite för mycket moserande vin för mig så jag stannade hemma hos lina. ska det alltid bli så här när man är ledig och verkligen vill ut? tror det inte riktigt var meningen. tur lina bara tyckte jag var söt och inte dryg. söndagmorgonen kom sedan väldigt fort och de åkte hem igen. som tur var gick dagarna till johannas ankomst fort, weho :D


PÅSK, ÅRE 2009


mer nöjd än så här är det svårt för mig att bli. big love åt fjällen
tre favoriter fångade på samma bild

posera mera

grisrosa tjej

SLUTSCENEN


så het, för het video. jag smälter

"du är som en varm potet, du kan brukas till allt"

idag frossade jag i en gamma favorit. jag avnjöt en riktigt god middag, eller ska jag kanske kalla det kvällsfika bestående av morötter och potatisklyftor i ugnen doppade i aoli. mmm det här skulle jag kuna leva länge på haha. imorgon får vi tillfällig tillökning på bislet. familjen jansson anläder i helgen. ska bli mysigt att få rå om dom riktigt ordentligt under samma tak, efterlängtat.  jag har fått ledigt hela helgen, till och med fredag så ska leka guide a la oslo. har inte haft en fri helg på gud vet när så jag ska kosa mig i massor. hoppas solen också tycker det (:


jag gick ALL IN

igår tog jag efterlängtat igen mina tre förlorade helger. därför mår jag som jag mått idag. men fyllesjukan är äntligen över nu. kanske var löningspilsen med morrisjäntorna som återställde mig? haha. som den extremt pigga varelsen på jobbet idag har  lina utnämt mig till både sill och glädjeknopp. föredrar mer det sista nämda, mer positivt i klangen ;)
        gårdagen började med förfest hos anna med tina och maja. tina fyllde tjugo så vi åt tårta, sjöng och taggade till rejält. efter 3 vinare totalt, så begav vi oss ut medan maja for hem. en snabbis in för barhäng på scotten och sedan destianation dancefloor. vi som var ute i tid, för god tid fick gå in gratis för de hade ingen växel i kassan, flax! men efter en drink eller var det två? (halva priset är en farlig fälla) och toalettbesök var plötsligt hela lokalen full. konstant till halv tre så dansade och minglade vi med gamla bekantskaper och nyheter. det gjorde även min mobil som flög hejvilt på dansgolvet. batteriluckan saknas dock idag, grr. sista shotten som anna bjöd på verkade satt susen i alla mina ägor.
       som vanligt hamnade vi slutligen på scotten innan kvällens slut. inte så ovanligt syndrom för oss personal "scotmsanfamiljen". biktade mig i svarta boken och hängde med david som heller inte kunde slita sig från jobbet på fylla. efter en timme efter stängning så eskorterades jag hem, tryggt med taxi och avslutade kvällen ute i regnet, rätt så mysigt ;) kvällen var kalaskul även om jag fick iväg ett antal luddiga, oläsbara och förståliga sms till mina johannor haha. ni får ha överseende med missy.


fest vs fest

jag har kommit på att alla mina vänner bloggar om fest omvartannat medan jag om jobb haha. vilken loser jag är. tur jag jobbar på ett uteställe där det iaf händer saker ;) inte bara konstiga gäster och situationer utan lika mycket personaldrama :b men morgondagen är efterlängtad i mina ögon. då ska jag själv gå all in. CHEEP MONDAY! sedan blir det löningspils med morrisjäntorna på tisdag! är dock lite orolig för karatefylla. var ju trots allt i påskas som jag tog mig ett glas senast. 
    för övrig fick jag årets första bränna i fredags då vi solade ute i endast bikini. röd och varm om bröstet hela helgen, små sticks ännu men i like it. det är ett sommartecken i värmen. under valborgs helgen har jag jobbat på scotten. var lite av årets kväll i torsdags, galet med folk. tur att fredagen och lördagen var de motsatta. nu borde jag sova så jag säger kiss and goodnight  

RSS 2.0